Sider

14. oktober 2006

bilde-lavsesong

må innrømme at det er litt lavsesong for å legge ut bilder nå asså. tok noen fantastiske bilder når jeg var på sykkeltur her om dagen, men styrer lissom aldri med å putte dem inn på datan.. har noen lyst til å gi meg laptop til jul, så kanskje jeg legger ut bilder oftere..! ye! men i mellomtiden kan jeg jo snylte litt på andre..
- kristin har flasha (bra ord) noen bilder fra jeg var hos henne forrige helg! :D- stine karin har to bilder fra 70-tallskonserten til bandlinja..!

i dag er det forresten musikaldag, og jeg er på les miserables-gruppa.. andre musicals er annie, løvenes konge, cats, chicago, jesus christ superstar, grease, og en til som jeg ikke kommer på tror jeg! så de som kanskje kjenner meg litt vet vel at det er et par av de jeg gjerne kunne tenkt meg i stedet for les miserables, som jeg faktisk så i ferien for å ha peiling på hva det var... :)
men du skal ikke se bort i fra at det kanskje kommer noen musikalbilder i næreste, eller kanskje litt fjernere fremtid.

og en ting til..

jeg har blitt bitt kraftig av den skumle ligretto-basillen! første dag tilbake lærte jeg det, og nå er jeg skadd.. morromorro! :D

yeeeeeee. snakkes!

6 kommentarer:

Unknown sa...

Ligretto?? burde jeg vite hva du snakker om??

Jeg tipper Løvenes Konge eller Annie da... Mulig du kunne dratt den helt til Cats, men der føler jeg meg mer på gyngende grunn...

Ellers møtte jeg deg i høstferien din også.... (hørte du undertonen der.... Neida....) Og det var godt å se deg igjen og skjønne at du har det bra der du er nå, ellers hadde du vel ikke lengta så tilbake.... Så takk til alle dere som leker med soppen min!!

Soppeklem

Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Unknown sa...

Oki... nå har jeg for det første funnet ut hva ligretto er og jeg trur på at en kan bli totalt hekta...

For det andre har jeg endelig fått sjekka ut alle de der morrosakene dine og det er jo masse hysterisk morsomme ting du har funnet....

Iiiiiiiiiha!

Unknown sa...

Hva skjer'a???

Har du slutta med å oppdatere omverdnen på hva som skjer???

Vil vite noe vettu...

Inger sa...

ja tenk jeg har det tenk.. :p neida men har ikke lagt noen bilder inn på data etter høstferien, også nå er det jo lissom litt seint å legge inn bilder fra rett etter ferien også blir det bare til at jeg ikke gjør noe. hvis du lurer kan du jo ringe eller være på msn hele dagen.. :)

Inger sa...

dessuten har det kommet et par nye morrolinker