Sider

8. oktober 2006

I'm back! (in black?) nej..

jeje, da var høstferien ferdig og jeg er tilbake på fredtun! ikke det at veldig mange andre er her, omtrent to eller tre, er ikke helt sikker..! jeg har vært fliiiink jente og vaska opp kopper som stod på internatet og lukta gammel kakaotermos, vaska på doene og tatt ut søpla fra fellesromma.. hm. morro..! sånn går det når man er den første til å komme tilbake! hehe..
egentlig greit å ha noe å finne på mens jeg testa ut den ferskeste cden min; the essential MICHAEL JACKSON! hihi! det er morroe saker vettu! shoppa litt i larvik med kristin i går, og endte faktisk opp med en cd, en genser, mye mindre penger og endelig en vinterjakke! ja, jeg veit at det ikke er så veldig krise enda, men jeg har lissom sett etter det en stund uten å finne no jeg har lyst på.. men nå er jeg happy!

å, en flink ting til jeg har gjort! da jeg var hjemme i kongsberg i ferien trasket jeg en tur til banken og fikk satt inn en god del penger på kontoen min.. hadde fått sånn derre utbetalingslapp fra det jeg jobba i august. digg! men det flinke kommer nå: jeg fant ut jeg kunne putte litt av det også på sparekontoen min, så med det jeg har overført før, har jeg nå faktisk satt 20.000 av det jeg tjente i sommer på sparekontoen min!! wee! flink jente ja..!
takk.

men ja, høstferie ja! det var en variert opplevelse.. merkelig at fredtun så fort har blitt der jeg vil være. var litt lættis første kvelden (eller var det andre) hvor jeg endte med å skravle med hvertfall 3 fredtunfolk på msn. avhengig lissom! :D) men det var jo seff kosli med litt ferie da.. men den var litt lang.. men ja.. noen highlights fra ingers høstferie 2006 må vel være:
- henge med malin på mandag- skravle, se film, og henge på stallen! (åjadda, hestjenta inger slår til igjen.. njet. hehehe..)
- henge med randi på onsdag- skravle MASSE om alt og ingenting i fem og en halv time var ganske diggbart egentlig :D
-helga hos kristin var generelt veldig bra egentlig!
***så takk ska resj ha for at ferien ble bra***
:D

Ingen kommentarer: