Sider

29. november 2006

what a day...

først av alt må jeg si jeg er imponert over min egen blogging..! :P
neste på programmet: fortelle om min dag i går! dette kan ta sin tid og plass..
etter skoledagens slutt skjedde ikke noe spesielt spennende før vi hadde julekorøvelse kvart på seks. på dette tidspunkt var jeg skikkelig lam i trynet, og tror nok ikke jeg sang særlig pent... men det er jo litt koslig da, vi skal synge på julegrantenning på lørdag og lysmesse på søndag troooor jeg!


etter kvelds hadde vi juleverksted på internatet; mekka kalender og lenker og kurver og hang de opp rundt om kring i gangen vår. må nok innrømme at hvis jeg ikke hadde sagt så mye pent om sandra tidligere samme dag, hadde jeg kanskje fått litt dårlig samvittighet for blant annet littegranne mobbing av en viss julekurv, julemusikk, strimler til lenker osv.. men tror det gikk bra.. og det er veldig julete oppe hos oss nå. flashback til gamle dager med lenker og kurver på treet. hm. egentlig greit å ikke ha det lenger.. ;)

jeg måtte forlate juleverkstedet omtrent 21.40 for min ukentlige Grey's anatomy- date med elin og miriam, oppe i stua. det viste seg å bli den mest spennende og høyst sannsynlig den beste episoden jeg har sett i denne serien! veldig bra altså. ikke nok med det, vi må vente helt til neste uke med å få se om hele sykehuset og alle hovedpersonene blir sprengt i lufta (stor sannsynlighet for det merker jeg) pga den bomba som ligger inni han mannen, og meredith pluselig er den som holder bomba stabil. weeeee!
don't make bazookas at home, kids!

etter det traska jeg bort på tunheim og skravla litt, før jeg tok kvelden. sa vel strengt tatt til heidi og elin at jeg skulle sove, men nå kommer sannheten frem: jeg gikk på en liten kveldstur i regnværet jeg!
jeg går først "stavern rundt", standardveien til elin og meg. men woohoo, når jeg går forbi kirka ser jeg på klokka; den er 0.00...! jeg tenker; hmmm, har aldri vært på en kirkegård ved midnatt før - i'm going in! så jeg trasker litt rundt der da, ikke så veldig interesant egentlig.. ingen gjenferd eller halvdøde mennesker som græbber tak i føttene mine og drar meg ned i jorda! nesten litt skuffa. så jeg går ut på veien igjen og står litt i en sølepytt. veldig gøy. ;)
så finner jeg plutselig ut at den konstante bakgrunnsstøyen er bølger, havet rett og slett! hihi tenker jeg da, jeg trasker ned til der vi var på søndag! så tenkt så gjort. så sitter jeg der litt på en båt og ser på bølgene som slår på stranda og steinene. det er liv for å si det sånn! stakkars havet får jo aldri hvile.. er det slitsomt å være bølge mon tro? nei er vel strengt tatt ikke det.

når bølgene er slitne og jeg rimelig trøtt går jeg hjem igjen og passer på å tråkke i alle de dypeste vanndammene, får ganske bra surkling i skoa etterhvert! :D inn på internatet, splæsj, splæsj, prøver å være stille mens jeg får av meg alle de søkkvåte klærne og på med pysjen, under dyna, og sleeeeeeeeepy!
snork.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Godt å høre at du utnytter dagene maksimalt!!! Håper du er tørr i dag!

Anonym sa...

Hihi, bvar ikke noen stor overraskelse at du hadde gått deg en tur, for du sa jo at du hadde lyst til det før du gikk :)
Men det var laaaaaaaaaang tur da! Og du som virka så trøtt!

Panserlugg sa...

giggedy!