Sider

8. desember 2007

flere spørsmål og svar!

responsen har vært overveldende på min nye spalte, men det er visst litt pinlig å utlevere seg ved å legge spm som kommentarer her... :) men jeg vil komme med noen utdrag fra min allerede stappfulle postkasse..!

SPØRSMÅL: hei inger! jeg vil gjerne få litt sterkere magemuskler, men jeg synes sit-ups og alle andre mageøvelser er kjedelige og tar lang tid. hvordan kan jeg trene morsomt og mer effektivt?
-lat 19

SVAR: kjære lat 19! mange sliter med det samme, men det er ikke noe problem! du trenger: en sofa eller dyp stol og (minst) en venn. legg dere med hodene/nakken utenfor kanten, se hverandre dyypt inn i øynene helt til en av dere begynner å le. le til dere ikke orker mer, ta en kort pause, inviter gjerne flere, og le litt mer. veltren mage på 1-2-3!
SPØRSMÅL: halla orakel. jeg har mange rester i kjøleskapet. minst tre middager. vil ikke kaste mat (nei, jeg har ikke sendt inn spørsmål tidligere), men kan jo ikke blande alt; æsj. forslag?
-miljøvennlig matvrak 20

SVAR: hei igjen m.m. 20! restepizza! et unikt tilskudd i matveien. deig lages av mel, salt, gjær og vann. varianten under inneholder potetmos, gulrøtter, hvitløk, pastasausting, mais, smårettbacon, kylling og ost på toppen (ikke på bildet). veldig bra, men vær litt varsom med hvitløken. :)

SPØRSMÅL: hallo inger. jeg glemmer ALLTID hva jeg skal ha når jeg går til butikken. ender alltid med å kjøpe masse jeg ikke trenger og IKKE det jeg skulle. dette begynner å tære på en allerede presset studentøkonomi, har du et tips?
- glemsk 19

SVAR: kjære glemsk 19! nok et problem som er kjent for mange. lag en handleliste! alt du trenger er en lapp og noe å skrive med, eller bruk notatfunksjonen på mobiltelefonen din! teknologi er til for å brukes!
vennlig hilsen inger
- VI SNAKKES SNART!

4 kommentarer:

Kristin sa...

Hihi... Lenge sia eg har ledd opp ned i sofaen :P

Inger sa...

haha, da er det jommen på tide å gjøre det igjen. ;) kan ta en kollektiv latterkrampe på nyttårsaften kanskje? :p

elin sa...

JA :D

Anonym sa...

Inger! Det er krise! Jeg har en vannkoker med for kort ledning! Jeg MÅ ha kakao og te - hva skal jeg gjøre?!