Sider

14. desember 2007

tips og fanteri

Sverre Preben har vært så flink å legge et spørsmål som kommentar; Inger! Det er krise! Jeg har en vannkoker med for kort ledning! Jeg MÅ ha kakao og te - hva skal jeg gjøre?!
SVAR: enkelt og greit. sett vannkokeren din på noe annet, for eksempel en gammel vekt. lykke til! ;)
SPØRSMÅL: jeg er sulten men vil ut i skogen. er litt lei av pasta og vurderer å spise en grein eller noe. har du noen bedre forslag?
- desperat etter mat

SVAR: kjære despo. så klart! pinnebrøddeig (mel, salt, vann, bakepulver), pølser og ketshup - et festmåltid!

SPØRSMÅL: hei inger! hva skal jeg gjøre når oppvasken hoper seg opp, men jeg ikke gidder å vaske hele kvelden?
- non-dishy
SVAR: kjære non-dishy (catchy name forresten). lei en venn til å gjøre det! :D betal gjerne med en klem eller en kort applaus.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Takk, Inger. Hva skulle jeg vel gjort uten deg og denne spalten?

Anonym sa...

Halla Inger
Jeg må bare si: jeg digger spørrespaleten din.
Men jeg lurer på om du vet hvorfor jeg har en liten bananflue på rommet mitt? Jeg skjønner ikke hvordan den har kommet dit, og det er sinnsykt irriterende.

Inger sa...

kjære klaus nils. bare svarer her jeg, hvis det er greit for deg. bananfluen kan ha kommet inn døra, og liker seg kanskje på rommet ditt fordi du har en halvråtten aloe vera- plante der, eller kanskje en epleskrott eller noe annet gøy i søpla di. du kan prøve to grep: steng den inne på rommet og senk temperaturen til under 0 grader (luft godt og lenge). eller finn ut hva han liker og ta det bort. ps: bananfluer har svært kort levetid, så han er antakelig død allerede. vennlig hilsen inger