Sider

6. januar 2008

2 tips.

SPØRSMÅL: jeg har vasket ut lysestakene mine etter desemberlysene, men etter å ha vasket dem i vasken, ble det en stygg rand av stearin i vasken. kjære inger, kan du gi meg en løsning på dette problemet? jeg vil ikke ha stearinresten på alt jeg vasker opp.
- candleinthewind

SVAR: kjære candleinthewind, jeg har det perfekte råd til deg: grønnsåpe! ta litt i vasken og skrubbelubb med oppvaskkosten (gjerne en litt gammel hvis du har en). vasken vil bli skinnende ren etter få sekunder! SPØRSMÅL: hey! jeg har ikke flere kaffefilter igjen, det er søndag, og abstinensene melder seg kraftig. jeg skjelver, har vondt i hodet, kaldsvetter og har et enormt behov for kaffe. HVA SKAL JEG GJØRE???
- desperado_87

SVAR: Hey, desperado_87! Dette er et tips jeg har lært av min samboer Sandra, og selv har hatt bruk for opptil flere ganger. bruk rett og slett tørkerullpapir! det fungerer utmerket! god fornøyelse og god bedring ;)

4 kommentarer:

elin sa...

Kan ikke du lage en dvd hvor du viser alle dine tips, sånn som bertil? :D (minus at alt går dårlig).

Inger sa...

jo så klart. og gi ut bok. med illustrerende dikt. dikt med små huskeregler kanskje. gomoralske. liker ikke så godt film av meg selv vettu. kan få en stuntkvinne til å utføre alt. eller nigella lawson (?). det ville solgt som bare det.

elin sa...

bok med dikt er absolutt en idé. det må nesten være deg som gir tipsa, så da får det bli bok.

Princess Of God sa...

hei inger!
tror jeg ville likt deg...
kristin forteller alltid mye godt om deg. håper vi sees en dag!
jorun