Sider

7. februar 2008

gratistips!

hei og hå!
nå slår jeg på stortromma og gir et tips helt gratis! :O
som jeg har oppdaget, sliter mange når de skal ta den første skvetten med juice. dette sluttet å være et problem for meg for maaaaaaange år siden. trixet er så her: sett glasset på kanten av bordet, og hell deretter forsiktig på juicekartongen i forsiktig vinkel. da slipper du å helle så høyt at det skvalper overalt.
dessuten hjelper det jo litt at det er rettferdig juice. så klart. rettferdighet for bønder, rettferdighet for deg. eller no.
PS: eh, ja denne kartongen er tom.. kanskje jeg må ta et skikkelig demostrasjon når vi kjøper en ny..? tror vinkelen kan være enda bedre når kartongen er full faktisk. :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

tror ikke det glasset ditt synes dette var særlig rettferdig!! appelsinjuice.... godt kartongen VAR tom! velg annet glass ved neste bilde. Forstår jo nå at noe viktig har sviktet i hjemmets barneoppdragelse(-opplæring): hva får vi fra kua??? du har da faktisk vokst opp 'på landet' og vet at KU ikke bare er en slags pynt på glass......

Inger sa...

hei lille mor!
kua sa det var greit; den var litt lei av melk og ville prøve noe nytt. det er strengt tatt ikke så ofte kuene våre får melk når jeg tenker meg om. hm.
nei kuer er viktige dyr som vi må ta godt vare på, det vet jeg så visst. derfor er det bra at de finnes på så mange ting nå til dags (glass, puter, bokser, pynt her og der), slik at man kan se de og være takknemlig nesten konstant.
alle som ikke verdsetter kuer høyt nok: begynn med det i dag. (eller bli benskjør)