Sider

19. juni 2008

ferien hittil..

først må jeg, med risikoen å være klæsjen, bare si at himler er veldig fine. himmel, skyer og en dæsj sol er utrolig fint i mange varianter.
og jeg tror sandra og elins taktikk for å få ting gjort, er å dra bort en helg eller noe. jeg har oljet benken bakt rundstykker og vasket kjøleskapet og masse klær. men det er klart, jeg har enda ikke vasket hele leiligheten og vinduene, så jeg går ikke tom for gjøremål på en stund. men i dag skal jeg ikke gjøre noe fornuftig tror jeg. har jobbet hver dag siden lørdag, så skal kvile litt i dag. :) hihi.en kveld var det svært fint vær og lyst som om dagen klokka halv elleve. utmerket :)


denne porten er veldig vakker synes jeg. :p nei.vask av kjøleskapet kan ta for eksempel akkurat like lang tid som en killers-cd; 72 minutter. :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

killers? lige du di? jaddajaddajadda, så passe det seg sånn at eg reise når andre ska vaska, men me betale strømmen;) sjå på det som en ekstra sommerjobb.

koss går det med frank?

elin sa...

fint bilde fra parken! fikk meg til å savne bergen littegrann..
jeg og liker himler. siden jeg kom hjem har jeg tatt veldig mange bilder av himler og fine skyer :)

det er når man er alene at man får gjort ting! hihi..
du er så flink atte!

Inger sa...

sandra: jeppda, har kjøpt meg cd tilogmed! ;) jeg liker den ekstra jobben min jeg. og sparer så mye strøm jeg kan. ;)
jeg klarer ikke å drepe frank, så han ligger inni kroken på rommet til elin. han er svært slapp. tror han har lite (h)jern(e). heh.

elin: ja, det var en svært idyllisk kveld. :)

PS: i dag har jeg vasket badet svært godt.

Anonym sa...

bra, då kan du ta frysen i mårå. du kan få fri på søndag. eg e ganske så snill.

eg visste kje du likte di eg. men det va jo kjekt:)va hekta på di i fjor sommar.

frank vil bli fri og frank. eg trur det han ønske e å få brukt sine siste livskrefte i form av helium-stemme. men koss du ska få det te får ver opp te deg. frank e jo vant med å bli behandla brutalt. han opplevde jo det mesta allerede fysste dagen.