Sider

7. juni 2008

friskt pust

utrolig deilig å kunne ha vinduet oppe hele kvelden, og få en beroligende liten bris inn på pulten, som blafrer litt, men ikke urovekkende kraftig i de løse notatarkene mine. uendelig sliten i skrivehånda.
jeg har en million tanker i hodet, og 1000 post-it-lapper rundtomkring med ting å huske, gjøre, sjekke, skrive, penger å betale eller få.
eksamen er igjen nære. muntlig. første universitetsmuntlig. og dagen etter, den andre.
selv om jeg ikke føler meg så stresset utenpå, er det allikevel en ganske kraftig stress-følelse når jeg tenker på alt det jeg skal huske som jeg ikke kan. men jeg prøver å si til meg selv som jeg sier til alle andre; det går greit, og gjør det ikke det, er det ikke så farlig, og ingen blir mindre glad i meg av den grunn.
det kommer til å bli et enormt vakuum i sommerferien, ingenting (ikke studier hvertfall) som skulle vært gjort, lest eller lært. håper jeg setter pris på det. litt stusselig ellers.
men jeg liker egentlig å ha en del å gjøre. selv om jeg ikke alltid gjør det.
nok pjatt for i dag. syrinbuskene vinker god kveld.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Hei Du Store Miljøengasjerte Orakel: Hvor får jeg tak i nei til reklame-greier gatis.....
Glad for svar....

Inger sa...

grønn hverdag vil nå ha 20 kr i porto, og jeg finner ikke fremtiden i våre hender sine. MEN posten.no sier at det bare er å henvende seg på postkontoret, så fyller du ut et skjema og får et klistremerke. :)
lykke til med miljøarbeidet! ;) hiih

Inger sa...

eller jeg kan sende deg et jeg har ekstra hvis jeg tilfeldigvis skal sende deg noe.
hm.
ikke tenk på å styre noe med å fixe noe du. :P

Unknown sa...

Det går bra.... Vi ordner det på posten vettu... det er tross alt ikke jeg som skal stå der å stotre fram hva jeg trenger... hehe...