Sider

26. august 2008

en spennende (lesesal-)dag for josefine..

i går:

i dag morges:
lesesaltanker: ...dekker kinnet mitt hele bordraden eller bare halve?...hvorfor skrev jeg oversettelse over alle de ordene når jeg lurte på det ene?...når ble det ufattelig komisk at folk er fattige?.(tror jeg må droppe sterke smertestillende som utviklingsminister)...er det normalt å kunne se nedre del av kinnet når man ser nedover?...pleier sidene i ordboka å være så glatte og umulige?...woops, hvor stor % av vannet man drikker pleier å komme på bøker og klær?...wow, når ble pensumsidene oransjprikkete?...PAUSE...kan jeg sove bare litt?...dyp konsentrasjon for ikke å søle yoghurt overalt...skjelver helt sykt...har blyanten en bøy?...men til og med jeg forstår at utvikling er mer enn inntekt og at HDI er smart...flinke Amataya Sen...ja stemmer, den kaffekoppen ja, dritt, den var blitt kald...oi, hun trodde jeg var sur...hm, når tok jeg piller? 8,5 og 6 timer...er det derfor verden har sluttet å snurre?...Au! tar en ny snart...she's so hiiiigh!...nam, blod.
(ibux 600mg+paralgin forte)


kinnet mitt vokste og vokste hele dagen, men teite mobilen vil ikke kobles til, så alle de lekre bildene får bli en annen gang. resten av kvelden skal tilbringes slik:

5 kommentarer:

Anonym sa...

Stakkars, stakkars, stakkars deg! Trøst deg med at det er nesten 14 dager til du skal ta andre siden!Vi ser fram mot flere dop-tanker!

Hilsen Pappa,som aldri har hatt visdomstenner

Unknown sa...

Daaaaaaaakar lille soppen min....
Jeg gleder meg også til flere sånne blogginnlegg... hehe...

Tusen takk for post idag forresten det ble dagens høydare.. jeg har smilt fra øre til øre, humret, ledd høyt og blitt litt rørt... så tusen tusen takk du er god!!!

Anonym sa...

Hei du lille jente med den store kjakan,
Stakkars deg, håper at det går over snart...
Mine gode tips er: En god sofa, Masse is, En god film, En stor dyne, fortsett og dop deg, Telefonen i nærheten og få dine samboere til å stelle pent med deg...
Klem fra ei som kan nyte TV, dyne og sofa.

Ane sa...

HUff a mei..;)
Men helt nydelige tanker du kommer med i nedrusa tilstand!
God bedring!

Inger sa...

takktakk alle snille mennesker. nå begynner det å bli litt mindre vondt, og håper jeg har tilnærmet normal ansiktsform i løpet av morgendagen :) hehe