Sider

16. september 2008

en tannting til..

Okai, tennene og munnen min begynner kanskje å dabbe av nyhetsmessig for alle andre enn meg, og dere lurer sikkert på hva jeg har tatt meg til i det siste, annet enn å syte over tenner og være sliten.
Jo, jeg kan jo nevne noe. I løpet av den siste uken har jeg vært på to veldig bra foredrag i amnesty menneskerettighetsuke (om menneskehandel og kjønnslemlesting), og i helga tulla og skrulla jeg en god del. Ellers skal jeg som i fjor være med i tv-aksjonens studentvervegruppe, første møte i kveld (noe som blir begredelig, med tanke på det jeg snart skal nevne).

Og i dag er det den internasjonale dagen for bevaring av ozon-laget. Hurra. Så marker den med å la bilen stå og løp opp i skogen og grill pinnebrød! (lov siden i går)

Nå over til den uunngåelige tannseksjonen. Først av alt må jeg nå gå en uke på pencillin (hvordan skrives det anywayz) fordi der jeg trakk visdomstenner for tre uker siden, er nå ganske hovent.
Men, dagens opplevelser:
Reggismannen sa en streng bak tennene. En STRENG. Trodde jeg. Det jeg fikk i dag er IKKE en streng! Det vil si, det som er på forsiden av tennene er jo en streng, innimellom fjortisreggisklossene. "Strengen" på baksiden har plutselig utviklet seg til en gigabøyle opp i ganen. (noe alle med regulering sikkert kjenner til, og sitter og ler godt av meg nå.) Og det beste av alt var at han ikke hang på hjørnetannlenkene engang. "Eg vil vænte med å legge præss på hjørnetæænne til næste gang", som er om en måned. Så da har jeg bare litt pynt på tennene for moro skyld nå.

Jommen godt jeg ikke skal gifte meg med det første.
Eller smile.
Joda. Om noen uker. Først må jeg bruke en uke eller to på å klare å se meg i speilet uten å bli blank i øyet.
Og jeg er jommen heldig som får møte masse nye mennesker i kveld. Feeling fresh & beautiful.

PS: Jeg er nok i bedre humør innen noen leser dette innlegget. Kanskje. Så det går nok fint. :)
piz aot

6 kommentarer:

Ane sa...

lykke til!:)

Unknown sa...

Heisann lille reggissopp!!

Om ikke bålrøyk er ca like skadelig for ozonlaget som en liten biltur....?

Ellers synes jeg synd på deg altså!! Lykke til med alt dingeldangel i munnen sin...

:)

elin sa...

dumme misforståelser. det er fint du er i litt bedre humør nå ja :) men skjønner jo at det er ikke akkurat FEST å få reggis som 20-åring..
du klarer deg bra (jørgen), du klarer deg bra.

ps. bare å rope hvis du føler deg blank i øynene :)

Inger sa...

takk, ane :)

sorry sopp, om bål: "organisk materiale medfører ikke en netto økning av CO2 i atmosfæren" og takk :)

jepp, er jo veldig praktisk å kunne legge litt overskuddsmat oppi bøylen. :)

Kristin sa...

uffuffuff. eg merker at eg er ekstremt lite misunnelig på det for øyeblikket. og eg trur du hadde ledd godt om du hadde sett mine ansiktsuttrykk når eg las dette blogginlegget. Blei litt grimaser kan du sei :P
Gler meg forresten masse til å treffe deg igjen!

Anonym sa...

Ehehe.. Dette er da Ingrid, venninna til elin som skriver ;)
Ganebøylen ja. En sånn en hadde jeg i 3 år, hele ungdomsskolen... Føler med deg! Hva må du gjøre med hjørnetennene? Jeg hadde 2 hjørnetenner i ganen (som ikke var vokst ut) så jeg måtte operere fast lenker på begge, også ble de dratt fram iløpet av et år. Og måtte trekke 9 tenner for å gjøre plass og rydde opp i munnen. Ganske syke greier egentlig... Håper du overlever all tannkrusedullinga! Du er kanskje ferdig med å trekke tenner?
God bedring ihvertfall, og hold ut ;)

Hilsen Ingrid som vet alt om tanntrøbbel..