Sider

18. oktober 2008

Store barn leker størst

Kom på at jeg må jo legge ut bilder fra jeg var hos Kristin forrige helg! Da var vi nemlig på Eventyrfabrikken (heldigvis kom det en barnslig søster på besøk sånn at Krissa endelig fikk leke der!) Sitat fra nettsidene: "Eventyrfabrikken retter seg mot barn fra 1 til 13 år, men ingen glemmes bort. Foreldrene kan velge å holde oppsikt med barna fra sofaer plassert ute i lekelandet, spille et parti biljard, surfe på internett eller bare ta det rolig i kafeen mens barna leker av seg." Haha! Jommen godt vi ikke er foreldre.

Ellers gjør jeg litt av hvert som jeg sikkert kunne skrevet om, men mistenker at det kun er minimalt interessant for den jevne borger. Så gjør det kort og komplisert. :p

Jeg henger jo på Universitetet, og driver med mine Utviklingsstudier
I dag har Changemaker hatt Stand med i forbindelse med Internasjonal uke, og vi hadde Aksjon for en stund siden.
Hadde tenkt meg på Samfunnet- debatt, men det ble litt for meget for Enkelte.
Vi har vært heldige og fått besøk fra både Oslo , Trondheim og Trine som er litt Rundtomkring
Turer til Kongsberg og Oslo/ Skien og tilbake til Bergen med Tide, Grenlandsekspressen og NSB har vært de to siste helgene.
I morgen er det Tv-aksjon, og jeg skal henge på Rådhuset og gjøre etellerannet. Og du kan gå med Bøsse, eller gi de du møter med bøsse, penger. :)
Bybanebyggingen går stadig inn i nye faser i vårt Område.
Hittil største fordel med regulering: jeg har sluttet å Bite Negler (her en annen variant), og de er veldig sterke og lange.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Dette kommer vel helt klart under fritidsproblemer eller????

Inger sa...

haha, kanskje under gjøre-alt-ennet-enn-det-man-burde? ;)

elin sa...

jeg vil også til lekeland!

Inger sa...

JA! TIL MANDAN! :D
men ikke helt. :p