Sider

21. desember 2008

Juleferie

Jepp, da var jeg hjemme i Kongsberg på juleferie. Den startet rett fra toget på midnattskonsert med korps (ikke særlig korpsete), en dirigent i kontorstol, Heine Totland og noen andre syngedamer som prøvde så godt de kunne å gi meg julestemning! :) Lyssettinga hadde innimellom noen veldig søte stjerner på veggen/taket, og hvis jeg ble lei av de, tittet jeg bare ut av vinduet, så hang jommen Orion der ute og hørte på. Så det var veldig koslig, og jeg ble veldig søvnig!
Det må nevnes at jeg følte meg ca dobbelt så gammel som jeg er, da jeg ikke bare lukket øynene, men også svingte foten litt i takt. Haha, det var nesten så jeg lo. Dog mine øyne var ikke lukket fordi det var så herligt, men mer fordi jeg ble litt småirritert av å ha de åpne. Var ikke så vanskelig å se at Mr Totland har gjort litt musikaler i det siste på en måte.

Jeg tror Gråggy får en meter ekstra pels hvert år, nå er hun i hvertfall gigantisk. Veldig morsomt. Men jeg føler meg litt som den frastøtte mor, fordi hun plutselig liker alle bedre enn meg. Men jeg klarer meg greit altså. En katt er ikke så vanskelig å fornærme.

1 kommentar:

elin sa...

haha, ser deg for meg på den julekonserten!

gråggy! hun ersikkert bare litt sint på deg fordi du ikke bor hjemme lenger :P