Sider

19. mai 2009

bildene som nevnt

17. mai kom og gikk, og her er et utvalg fotografier fra den store dag.
Vi valgte å spasere til byen, i frykt for å slite med bussen, og fordi vi kunne vi frem våre bunader til alle og enhver. På veien vinket vi til en liten gutt som vinket til alle som gikk forbi, og sandra hadde lyst til å rope hurra! eller gratulerer med dagen!, men gjorde det ikke. :) Etterhvert kjente jeg en stikkende smerte i bakenden av føttene mine, noe jeg ikke gikk til nærmere inspeksjon av før jeg kom hjem noen timer senere. Da fant jeg dette:
I byen sto vi en lang stund og så på togene som trasket forbi med varierende engasjement. Da hadde jeg på bunad. Det var en svært varm opplevelse fordi det var veldig varmt og deilig vær, og væskeinntaket hadde vært litt lavt, av praktiske hensyn. :p Så jeg ble en smule svimmel og svaiet litt, og valgte å sjangle meg bort til en trapp der jeg kunne studere de blinkende stjernene, stødig plassert. Bunad er fint, men varmt.
Etter et glass vann, gjorde vi ulike nødvendige 17.mai- innkjøp på festplassen (pølse, is, brus, ballong og lakris), før vi fant ut at det ikke var så mye mer å ta seg til, og at det kanskje var smart med litt hvile og mat før neste lekeøkt. Så tenkt, så gjort, og vi trasket hjem.

Senere tok vi turen til Nordnesparken og grillet og fant på morsomme, mer eller mindre sannsynlige historier om de andre som tilbrakte ettermiddagen i parken. Svært festlig, spesielt med så godt utgangspunkt som vi hadde. ;)
Sandra er nasjonalromantiker, og var litt nervøs for at besøkende i Norge skulle tro at vi feiret lille mr.Rybak, og at det kanskje ville være litt voldsomt.
Elin ble litt sliten etterhvert, men det er så meget enklere å spise pølse i fosterstilling med ansiktet på en plasttallerken..! :) Vi hørte på Odd Nordstoga, DeLillos, og Ida Maria, men også utenlandsk musikk som Raymond & Maria, ved hjelp av Elins iPal, som har fått nytt liv. :) En sangfugl:På slutten her kommer det to overraskelser:
Overrakelse nr 1: Slutten av kvelden ble tilbrakt på gospelkonsert-ting i Johanneskirken. Dog ikke så passivt konsertpreget som jeg hadde forventet, var det koslig allikevel. Og jeg tror jommen mor og far må på sightseeing i den kirka hvis de ikke har vært i den før. :)

Overraskelse nr 2: Husk året 2009 - min første 17.mai uten iskrem. :O
(bortsett fra sannsynligvis 1988)

Så, nå som dette og 15 andre ting som jeg har gjort for å unngå å lese er unnagjort, må jeg vel snart vende snuten mot bøkene. Men først middag, og kanskje et par huslige sysler, så klart.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Auauauauau....De hæLane så ikke gode ut nei...
Men har du spist is eller ikke? For å flisespikke litt så står det begge dela... men mulig det er samboene dine som spiste is :)
Gleder meg til å se deg i helga!!
Soppeklem

Inger sa...

Dårlig flisespikk, det står bare at det ble kjøpt. Vil du ha detaljene, så spiste elin pølse og is, sandra spiste is og jeg drakk brus. alle spiste senere de lange lakrisene (som det vel heter selv om det ikke er lakris) som hadde smakene surt eple, tutti-frutti, cola(?) og 3x sur jordbær.
snakkes.

Anonym sa...

Les hele bloggen, ganske bra