Sider

19. januar 2010

I går

I natt våknet jeg flere ganger av jeg slo i taket, og har litt vondt i armen i dag.
Men jeg sovnet hvertfall veldig fort i går, ikke rart, bare les om min ekstreeeeemt innholdsrike dag her..

- I går hadde jeg fysikk heldagsprøve. Jeg visste at det ikke kom til å gå så bra, men så elendig som det gikk, hadde jeg aldri trodd. Jaja.
- I går så jeg Per Pusling to ganger! En gang for å feire at høstsemesteret var ferdig, og etterpå en gang med Elin, for hun måtte se hvor søt Per Pusling, eller Nils Karlsson Pyssling som han egentlig heter, er.
- I går spaserte jeg i ca 3,5 time.
- I går, omkring 14.00, gikk jeg forbi to måkebiler, en liten og en stor. Han store dytta han lille løs fordi han hadde satt seg fast i snøen. Da han endelig spant ut av snøhaugen, holdt han på å mose en syklist inn i veggen. Men det gikk fint.
- I går, omkring 19.07, gikk jeg forbi de samme måkebilene 100 m lenger nord. Han store hadde skuffa (?) full av snø og løftet det opp på en lastebil. Han lille dytta snøen han store hadde mista, sammen i en haug. ..som han store kjørte gjennom da han rygget bort fra lastebilen. Smarte folk på jobb i går.
- 7 minutter senere kjørte gratisbussen forbi, og der sto det"17.MAI! Gratulerer med dagen!". Bare 4 måneder for tidlig.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Hehe litt av en dag, litt av et liv ;)

Sandra sa...

eg ler av måkebilane! de burde slå seg i lag med mine to løvblåsvenna og laga barnetv.

Inger sa...

Åja, ganske spennende liv skal jeg si deg ;)

Haha, ja! Det hadde blitt kvalitetsunderholdning!