Sider

27. november 2011

Litt av en søndag! (egentlig hele)

I dag har jeg tatt over 130 bilder, men de fleste har allerede blitt slettet. La meg ta deg gjennom denne siste søndagen i november 2011.
Det startet med litt pynting og lystenning og frokostkaffeslurping, og bildetaging så klart. Det grå utenfor vinduet er forresten ikke snø eller himmel, det er tåke. Bak der et sted tror jeg det første lyset ble tent på Fløyen.
 Etter å ha beundret lysene, stjerna, og sett en del på bølgene utenfor, måtte jeg lese/ gjøre litt statistikk. Ikke av en artige fritidstypen, men pensumtypen. Tok så klart et bilde av det også, men det var kjedelig.
 Etter en del statistikk fikk jeg maur i beina av å se bølgene piske over kaikantene og å høre vinden ule i bygningene. Jeg gikk ut for å prøvde å fange litt av Berit (som alle andre), det innebar litt saltvann på kamera, noe som videre medførte uklare bilder. Pluss at bølger beveger seg, så det blir noen bommerter for å si det mildt. Jeg turte ikke å gå til de beste bølgevinklene, fordi jeg var redd for å blåse på sjøen. Ganske fornuftig tror jeg. Men artig var det. Jeg satt litt på en stein også, og tenkte på uværsturer i Stavern. Det var nesten så jeg fikk lyst på ballerinakjeks.
Og i kveld har jeg vært på juleKOSverksted og sett på at nesten alle andre strikket, mens jeg spiste pepperkaker. Det var koselig slutt på uka si det.