Sider

6. desember 2011

Bambi og eksamensprat

Det er sjelden jeg føler meg tynn eller skjør. Men når det er glatt ute, og jeg ikke har på stilongs: Jeg føler meg som Bambi - beina mine er plutselig metervis lange og superspinkle, og jeg har absolutt ikke kontroll over dem. Bakken er milevis unna, og hvis jeg hadde falt, hadde jeg garantert fått åpne brudd og knær utover alt.
Ikke snakk om å gå bestemt mot isen her, beklager. I går klamret jeg meg til rekkverk i trapper, unngikk bakker så godt som mulig (umulig), og brukte en deeel ekstra minutter for å komme meg hjem. Så i dag tok jeg bussen, det bestemte jeg det øyeblikket jeg våknet av brøytebilene. Nå er det forresten ikke så glatt lenger, nå er det slaps, og i morgen er det sikkert drittglatt! Buss.

Jeg gleder meg til torsdag. Da har jeg eksamen. Og etter den har jeg jo ikke lov å lese til neste/ siste, i følge meg selv. Det vil si en dag fri! (ja, bortsett fra eksamen hvis du skal være pirkete) Siste maratonlesedag i morgen, hurra!
Altså, før fredagen kommer da. Lev i nuet. Eller daet.
Apropo', hvis jeg noen gang har fortalt deg om rosinøvelsen, så se på den siste Puls- sendingen , og hopp til ca 15:30. Haha!

Ingen kommentarer: