Sider

3. desember 2011

Været

I disse stormtider er det jo svært så mye som sies om været. Jeg er i grunn ikke den som er mest misfornøyd med høstvær, jeg synes det kan være skikkelig digg. I tillegg er det lettere å være inne å lese til eksamen, enn hvis det hadde vært strålende vinterfrisk luft. Det var det forresten da jeg tralletrillet ut av statistikk- eksamen i dag. Den var nesten gøy, frem til jeg fant ut at jeg gjorde en kjeeedelig feil som har ført til noen kjeedelige følgefeil. Men Bergen bød på blå himmel og melisdryss på fjellene, så OK uansett.
Når det er sagt: disse langtidsvarslene gjør jo at jeg tenker at hvis jeg skal snakke med østlendinger med det første, må vi snakke om noe annet enn været.

 Bergen:
Kongsberg:
eller Skien for den saks skyld:

Og til slutt: Nei, jeg skal ikke gjøre en vane av å blogge screenshots fra yr.no. Men dere vet, været er jo litt spesielt. Og livet mitt er ikke såå spennende i eksamensperioder. Herreminhatt.

1 kommentar:

Kristin, sa...

Ser ut til at Skien holder temperaturen, men Kongsberg får kanskje noe hvitt på bakken før julen..Bergen kommer dårlig ut med vintervær, men godt ut med høstværet!