Sider

31. mars 2012

Halvmaraton

I går gjorde jeg noe jeg aldri har gjort før. Jeg løp over 2 mil.
For noen dager siden oppdaget jeg at det for første gang skal arrangeres bymaraton i Bergen, den 28.april. Et av mine mål for 2012 er å være med på et halvmaraton, og her kom muligheten deisende i fanget! Dessuten passet det veldig fint med et nytt treningsmål nå. Men jeg måtte finne ut: Er det mulig? Kan jeg klare å gjennomføre, og løpe hele distansen? Fordi deltakeravgiften øker i morgen, måtte jeg ta testdrive i går.
Jeg brukte en nesten en time på å overtale meg selv om å gjøre det, spesielt siden regnet hadde gått fra dusk til tjukkdråper. Med nylaget løpeliste på mp3 spilleren, liste med gatenavn på mobilen, og vannflaske i beltet, gikk jeg først til torgallmenningen fordi det er der det hele starter. Prøvde å finne ruta, men løp litt feil her og der, så ble noen ekstra sløyfer. Som om ikke 21 km var nok? Turen gikk både vidt og bredt, bare se her:
Et par ganger underveis tenkte jeg at nå dør knærne mine.
En gang tenkte jeg at det var kjedelig.
Tre ganger måtte jeg gå litt i motbakkene.
Men jeg er intet mindre enn sjokkert over hvor greit det gikk. Sier ikke at det var lett som en plett, og jeg brukte lang tid (2:35), men jeg har hvertfall meldt meg på, så får vi se hvor mye høy jeg har i hatten om en måned. Og håpe på middels fint vær, litt mindre regn enn denne gangen, men ikke dritfint heller.
4 uker å bli raskere på. Og jeg kan fint tåle litt høyere puls enn jeg hadde denne gangen. Da har jeg kanskje kroppstemperatur over minus også.
Her er før og etter- bilder, som seg hør og bør.


1 kommentar:

elin sa...

hoi! imponerende :)